En Güzel Klavye Uygulamaları Avantaj ve Dezavantajları

Bugün sizlere en çok kullanan klavyelerin avantajlarını dezavantajlarını kendi gözlemlerime dayanarak (bana göre) anlatacağım tabi bu bazen kişiden kişiye değişiyor.. Sizde görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz.


TouchPal X : Genelde dönüp dolaşıp geldiğim klavye programıdır. Tahminleri kuvvetlidir. En sevdiğim özelliği; klavyede kes, kopyala, yapıştır, tümünü seç gibi ifadelerin olması ve yön tuşları ile imleci hareket ettirebilmem. Ayrıca kopyaladıklarınızda bir panoya saklanır siz onu sonradan kullanabilirsiniz..Birçok güzel güzel tema içerir. Silme tuşunu sola doğru kaydırır iseniz son yazdığınız kelimeyi siler buda büyük bir kolaylık..   
TouchPal x klavyeyi google playde ücretsiz olarak bulabilirsiniz  


                                     










    2. SwiftKey :  Çok yüksek kalitede tahmin veren SwiftKey de kullanılabilecek en güzel klavyeler arasında.. Temaları ile de sizi memnun edecek :)) Bunun da sevdiğim özelliği yazı olarak yazdığınız emojiyi tahminler arasında göstermesi (resimdeki gibi)

Bu klavyeyi de Google Playden ücretsiz indirebilirsiniz.






  


 3. A.I. Type Klavye : Bence görüntü olarak deiğerlerine göre kötü olan A.I. Type en donanımlı klavye olarak görünüyor. Emoji yönünden gayet başarılı üstte kısayollar hatta ve hatta hesap makinesi bulunuyor. Donanım yönünden 1 numara. Bence denenmesi gereken bir klavye.

A.I. Type Google Playde Ücretsizdir fakat kısıtlıdır; kısıtlı olmayan premium sürümünü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz..


Ai.type keyboard Plus + Emoji 4.0.8 İndir..











   4. Fleksy Klavye : Görünüm ve kullanım açısından çok iyi olan Fleksy klavye de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış. Tahminde biraz sıkıntılı ama eğer tahmin kullanmıyor iseniz tam size ideal bir klavye. Tuşları geniş kullanışlı kısayolları bulunuyor. Emoji desteği de bulunuyor

Fleksy Klavye Google Playde Ücretsizdir fakat kısıtlıdır; kısıtlı olmayan premium sürümünü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz..




Fleksy Klavye 5.2.5 premium APK İndir..






  5. Go Keyboard : Görünümü ile ilgi çeken Go Klavyenin onlarca teması ile istediğiniz kadar tema deneyebilirsiniz. Pek de ısınamadığım bu klavye google playde ücretsiz ve emoji desteği verdır..




    Share this

    Related Posts

    Previous
    Next Post »